top of page
IMG_0572.JPG

Joris

Bassotto di Corleone Korres

Roepnaam Joris

Joris is een stoere, enthousiaste reu die ook zachtaardig, waakzaam en heel ondernemend kan zijn. Hij kan erg goed overweg met kinderen. Een heel bijzondere teckel. 

Klik hier voor zijn stamboom.

Ruby

Wendela du Chapeau

Roepnaam Ruby

Ruby is een temperamentvolle teef met een klein hartje. Ze is waakzaam maar ook een echte kroeler die vaak even op schoot kruipt. Met haar eerste nestje puppen was ze een fantastische moeder; zeer zorgzaam en lief. Ze is zeer sociaal en ondernemend. Ze speelt en zwemt graag met onze kinderen.  

Klik hier voor haar stamboom.

DSC_3233-WEB.jpg
DSC_6854-bewerkt.jpg

Hazel

Grace Kelly v Huize Benjamin

Roepnaam Hazel

Hazel is de roedelleider. Zij is een rustige, stabiele teef.  Ze vindt het heerlijk om erop uit te gaan. Ze is graag bij mensen en nu is gebleken wat een ontzettend zorgzame moeder zij is. Ze zorgt ontzettend goed voor haar puppy's. Ook is zij altijd in voor een dolletje en zal ze je graag willen uitdagen om even met je te stoeien. 

Klik hier voor haar stamboom.

Bella

Dancing Queen v. Dachs en Dapper

Roepnaam Bella

Bella is een knappe dame en bovenal is ze stabiel en rustig, maar onderschat haar niet. Ze laat het kaas niet van haar brood eten. Al met al een heerlijke karakter. 

Klik hier voor haar stamboom.

DSC_3342-WEB.jpg
DSC_6173-WEB.jpg

Lizzy

Honey Honey v. Dachs en Dapper

Roepnaam Lizzy

We noemen haar een "kleine hittepetit", ze is erg grappig en voor niets bang. Ze 'praat op haar manier' met geluidjes, brommetjes en voetjes. Dan is ze ook nog eens heel lief en kroelerig.  

Klik hier voor haar stamboom.

Silver

Eagle v. Dachs en Dapper

Roepnaam Silver

Silver is een lieve reu met een stoer voorkomen; én dan zijn prachtkop met zeer sprekend ogen. Hij wil graag bij je zijn en is altijd blij en ondernemend... Kijkt wel eerst even de kat uit de boom.

Klik hier voor zijn stamboom.

DSC_3275-WEB.jpg
bottom of page