top of page

Een evenwichtig leven begint al vóór de bevruchting. 

Een goede start voor een stabiele pup begint al bij een relaxte teef, uiteraard heeft iedere hond haar eigen karaktereigenschappen en behoeften. Om die goede start voor de pups te waarborgen groeien ze heerlijk op binnen de warmte en betrokkenheid van mijn gezin. Er is bij ons genoeg ruimte voor de eerste stappen van hun ontwikkeling en het socialisatieproces, waarna wij na de eerste enting eens buiten de deur gaan kijken om de wereld te gaan ontdekken.
 
Ze hebben alvast wat kunnen wennen aan de geluiden en geuren hier thuis en van het buitenleven. We zijn gestart met nageltjes knippen, ontwormen (volgens schema) en niet te vergeten met de zindelijkheid- en benchtraining. Vanaf 3 á 4 weken gaan ze wennen aan vers vlees; ze zijn dan niet te houden en dat wordt smullen! Na verloop van tijd kunnen ze kennismaken met onze andere teckels. 
 
We nemen ze mee in de auto (o.a. Voor het bezoekje aan de dierenarts) en gaan wandelen op de dijk, bij de manege om de hoek, de winkels uit de buurt en bij het water van de Binnenmaas, kortom; een mooie start.

 

Het is voor mij belangrijk dat de pups naar een liefdevol huis  gaan, daar waar ze een gezond, ondernemend en uitdagend mooi teckelleven kunnen genieten. Ze mogen verhuizen wanneer ze de leeftijd van 9 of 10 weken hebben en niet eerder. Wij zullen een klik moeten hebben, waarna ik u zo goed mogelijk zal begeleiden in de voorbereiding van de aanschaf -en de verdere ontwikkeling van de pup, waarbij ik het ook zeer op prijs zou stellen om zo nu en dan contact te houden wanneer de pup eenmaal is verhuisd. 

  

Dachs en Dapper  - Nest aankondiging dubbel Boom  litter2022 FREM[4528].png
v. Dachs en Dapper -frame boom[3449].jpg
dekaankondiging-susanne.jpg
dekaank-ruby.jpg

Wil je graag op de wachtlijst voor een pup van een volgend nest? Stuur onder gerust een berichtje. 

Pups bij v. Dachs en Dapper

bottom of page